Om Havlykke Håndværk

Håndværk af høj kvalitet

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, som skal udføres nøjagtigt og i højeste kvalitet? Lad Havlykke Håndværk hjælpe dig. 

Fokus på godt og solidt håndværk

Havlykke Håndværk er din lokale tømrer beliggende i Nykøbing Falster. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år.

Hos Havlykke Håndværk er vi stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i byggeprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke.

Stort og småt

Vi er klar til at hjælpe dig med stort og småt samt simpelt og kompliceret. Vi ser frem til at høre, hvilken opgave, som vi kan hjælpe dig godt igennem.

Bæredygtigt arbejde

Vi bygger i træ, som er et af de mest bæredygtige materialer. Vi er stolte over at kunne levere et produkt, der ikke bare er brugbart og smukt, men som også kan komposteres og gives tilbage til naturen.

Kvalitetsløsninger

Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, der er solide, holdbare og bæredygtige. Vi glæder os til at høre om dit projekt. Vi glæder os til at levere dig et smukt resultat.

Kom godt i gang hos Havlykke Håndværk

01.
02.
03.
Fortæl om dit projekt
Indledningsvis vil vi høre dine tanker, ønsker og behov.
Vi besigtiger opgaven
Vi kommer forbi og ser hvor- og hvorledes projektet kan udføres.
Du får et tilbud
Når opgaven er besigtiget udarbejdes og præsenteres et tilbud.
Uforpligtende tilbud
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig til os allerede i dag. Vi er spændte på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt bedst muligt. Kontakt os så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.