Køkkener

Vi udfører

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, som skal udføres nøjagtigt og i højeste kvalitet? Lad Havlykke Håndværk hjælpe dig med opsætning af køkkener på Lolland, Falster og Sydsjælland.

Opsætning af køkkener på Lolland, Falster og Sydsjælland

Havlykke Håndværk tilbyder alsidig og effektiv opsætning af køkkener på Lolland, Falster og resten af Sydsjælland. Læs meget mere om vores ydelser omkring dette nedenfor. 

Lad os hjælpe med din køkkenmontering

Havlykke Håndværk er din lokale tømrer beliggende i Nykøbing Falster. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år. Hos Havlykke Håndværk er vi stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i byggeprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke. Derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du skal have nyt køkken.

Professionel montering og opsætning

Går du med tanker om projekter med et nyt køkken? Du kan trygt henvende dig til os, hvis du ønsker rådgivning og sparring, eller hvis du ønsker en opgave løst. Vi er klar til at hjælpe dig med stort og småt samt simpelt og kompliceret. Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, der er solide og holdbare. Vi glæder os til at høre om dit projekt.

FAKTA OM HAVLYKKE HÅNDVÆRKS PROJEKTER

Hos Havlykke Håndværk bygger vi i træ, som er et af de mest bæredygtige materialer, der findes. Vi er stolte over at kunne levere et produkt, der ikke bare er brugbart og smukt, men som også kan komposteres og gives tilbage til naturen, den dag det ikke skal bruges mere. Dette kan vel og mærke lade sig gøre uden at belaste fremtidige generationer og deres muligheder.

Uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig til os allerede i dag. Vi er spændte på at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt bedst muligt. Kontakt os så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.